Frozen yoghurt

Een Frozen Yoghurt bar huren?

Frozen yoghurt is de populaire ijstraktatie van het moment. Het lekkerste ijs bereid op basis van verse yoghurt in plaats van melk (roomijs) of water (sorbetijs). Frozen yoghurt wordt geserveerd in een cup zodat er nog lekkere toppings over heen kunnen. Zonder topings geen froyo!

frozen yogurt bar huren

Frozen yoghurt bar opbouw voor bedrijfsfeest.

Toppings frozen yoghurt

De populairste en lekkerste topping voor frozen yoghurt is vers fruit. Yoghurt en fruit zijn de perfecte combinatie en is nog gezond ook! De fruittoppings waar wij mee werken stellen wij in overleg samen. De basis bestaat meestal uit aardbeien, kiwi, banaan, kersen en mango. Dit fruit is populair, lust iedereen en is bovendien ook betaalbaar. Ook de hoeveelheid fruit is in overleg te bepalen, meestal werken wij met een topping van 30 gram fruit. Luxer fruit zoals frambozen en blauwe bessen zijn uiteraard ook mogelijk en bespreekbaar. 

frozen yoghurt op locatie

Toppings frozen yoghurt traktatie met onze antieke ijskar

Zoete ijs toppings 

Bij elke frozen yoghurt traktatie nemen wij ook diverse toppingsauzen mee. Aardbei, kersen, chocolade, karamel zijn de populairste sauzen.

Wij serveren onze Frozen yoghurt meestal vanuit onze mobiele bar met ledverlichting. Deze frozen yoghurtbar is 250cm lang en 80cm diep. Als u de frozen yoghurt bar wilt huren overleggen we even of de locatie geschikt is om de bar te plaatsen. Natuurlijk kunnen wij ook frozen yoghurt serveren vanuit onze andere leuke ijskarren.

frozen yoghurt bar huren

Froyo's klaar om uit te serveren.

Interesse in het huren van onze ijsbar of ijskar met Frozen Yoghurt? Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

offertebutton

 

Impressie

Door heel Vlaanderen

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ambachtelijk ijs op locatie. Dagelijks vele ijskarren op de weg, ook in uw omgeving. 

OFFERTE AANVRAGEN

IJstraktatie & Kaffee Velo

locatie Adolf Papeleustraat 
9230 Wetteren
(geen bezoekadres)

IJstraktatie Nederland

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen
(geen bezoekadres)

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.