IJskar Huren Antwerpen

ijskar huren AlmereEen ijskar huren in Antwerpen is voordelig, snel en eenvoudig geregeld bij IJstraktatie. Nadat u uw favoriete ijskar heeft uitgekozen komen wij met ijscoman bij u op locatie in Antwerpen en serveren de ijsjes aan uw gasten.

Ons ijs wordt dagelijks vers bereid in meerdere populaire smaken. We nemen daarom ook altijd meerdere smaken mee op locatie. Wij hebben een eigen ijsfabriek en maken alle smaken dagelijks vers. hierdoor kunnen wij het ijs ook in speciale kleuren maken, bijvoorbeeld van uw bedrijf.

Ook voor bedrijven is het huren van een ijskar mogelijk. Wij kunnen uw logo presenteren op onze ijskar, of onze ijskarren compleet laten bestickeren in uw huisstijl.  Het huren van een ijskar is dé manier om voordelig en eenvoudig extra beleving te geven aan uw bedrijfsfeest, opening of jubileum. 

Vraag een offerte aan en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het huren van een ijskar bij u in Antwerpen.

 

 

IJsfiets

IJsbar

Frozen Yoghurt bar

Mr Gelati ijscowagen

Bedford IJscowagen

Frietkraam huren

Houten BIO ijsbar

Impressie

Door heel Vlaanderen

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ambachtelijk ijs op locatie. Dagelijks vele ijskarren op de weg, ook in uw omgeving. 

OFFERTE AANVRAGEN

IJstraktatie & Kaffee Velo

locatie Adolf Papeleustraat 
9230 Wetteren
(geen bezoekadres)

IJstraktatie Nederland

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen
(geen bezoekadres)

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.