IJskar Huren Gent

ijskar huren ArnhemEen ijskar huren in Gent en omgeving is voor ons een koud kunstje. Wij bieden de meeste keuze in diverse stijlen ijskarren voor iedere bruiloft, bedrijfsfeest, opening of gewoon zo maar! Al onze ijskarren zijn uniek en hebben een eigen stijl. 

Ook is het mogelijk enkele van onze ijskarren volledig te bestickeren in uw bedrijfskleuren en uw logo op de ijskar te presenteren. Mocht dit nog niet genoeg zijn kunnen we ook het ijs speciaal in uw bedrijfskleur produceren. Wij maken ons ijs ambachtelijk in onze eigen ijsfabriek. 

Er is ook keuze uit andere ijssoorten mogelijk. Naast ons Italiaans ijs bieden wij ook frozen yoghurt aan, dit in combinatie met de lekkerste toppings. 

Vraag direct een offerte aan voor uw ijskar in Gent en wij vertellen u graag over de mogelijkheden om bij ons een ijskar inclusief ijs en ijscoman te huren.

 

Kleine antieke ijskar

IJsfiets

Grote antieke ijskar

IJsbar

Frozen Yoghurt bar

Biologisch ijs huren

houten bio ijsbar

Mr Gelati ijscowagen

Bedford IJscowagen

Morelli ijskar

Impressie

Door heel Vlaanderen

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ambachtelijk ijs op locatie. Dagelijks vele ijskarren op de weg, ook in uw omgeving. 

OFFERTE AANVRAGEN

IJstraktatie & Kaffee Velo

locatie Adolf Papeleustraat 
9230 Wetteren
(geen bezoekadres)

IJstraktatie Nederland

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen
(geen bezoekadres)

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.