IJskar Huren Turnhout

ijskar huren Den HaagEen ijskar huren in Turnhout is snel en eenvoudig geregeld om uw feest, bruiloft, bedrijfsopening, jubileum of andere gelegenheid compleet te maken. Wij kunnen in overleg in een uur de ijsjes serveren maar ook langer blijven staan als u dat wenst.

Wij bieden de keuze in diverse stijlen ijskarren. Een uitgebreid aanbod aan ijskarren variërend van nostalgisch tot modern. We hebben ze bovendien ook in alle maten zodat er voor elke gelegenheid een juiste ijskar beschikbaar is. Kleine ijskarren die de lift in kunnen naar uw kantoor of grote opvallende ijskarren voor gelegenheden buiten.

Uw logo op onze ijskar? Dat kan, we kunnen onze ijskar zelfs helemaal in uw huisstijl laten bestickeren. Ook het ijs zelf kunnen we speciaal in uw gewenste kleur produceren, aangezien we ons ijs zelf maken op ambachtelijke wijze.

Naast Italiaans ijs bieden wij ook Frozen Yoghurt aan op locatie. Natuurlijk met keuze uit de lekkerste fruit toppings.

 

Kleine antieke ijskar

IJsfiets

Grote antieke ijskar

IJsbar

Frozen Yoghurt bar

Morelli ijskar

Mr Gelati ijscowagen

Bedford IJscowagen

Impressie

Door heel Vlaanderen

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ambachtelijk ijs op locatie. Dagelijks vele ijskarren op de weg, ook in uw omgeving. 

OFFERTE AANVRAGEN

IJstraktatie & Kaffee Velo

locatie Adolf Papeleustraat 
9230 Wetteren
(geen bezoekadres)

IJstraktatie Nederland

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen
(geen bezoekadres)

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.