Ijskar huren voor op een bedrijfsfeest

IJskar huren voor op een bedrijfsfeest.

Door een ijskar te huren maken wij uw bedrijfsfeest helemaal compleet. Bij ons is er keuze uit diverse modellen ijskarren. Zo is er altijd een ijskar welke het best bij het thema van uw bedrijfsfeest past. Het huren van een ijskar is altijd inclusief meerdere smaken ijs en onze eigen bediening.

Een ijstraktatie kan als dit gewenst is heel snel verzorgd worden, als dessert na het diner of tussendoortje. Natuurlijk kunnen wij ook voor langere tijd of een hele avond op het bedrijfsfeest blijven staan. Wij maken ons ijs zelf in eigen ijsfabriek. Zo is het dus ook mogelijk het ijs in uw bedrijfskleuren te maken. Een aparte smaak behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij zetten onze ijskarren in voor zowel kleine als grote bedrijfsfeesten en van simpele ijsjes met één bol tot aan luxe ijscoupes met echte slagroom. Met onze jarenlange ervaring in het verzorgen van deze traktaties kunnen wij u goed informeren welke ijstraktatie het best bij uw bedrijfsfeest past.

Ook interesse in het huren van een ijskar op uw bedrijfsfeest? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Door heel Vlaanderen

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ambachtelijk ijs op locatie. Dagelijks vele ijskarren op de weg, ook in uw omgeving. 

OFFERTE AANVRAGEN

IJstraktatie & Kaffee Velo

locatie Adolf Papeleustraat 
9230 Wetteren
(geen bezoekadres)

IJstraktatie Nederland

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen
(geen bezoekadres)

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.