Ijskar huren voor op een beurs

IJskar huren voor op een beurs.

Om welke beurs het ook gaat, een ijskar op uw beurs stand zal altijd veel publiek trekken. Wij staan regelmatig, ook in de winterperiode op diverse beurzen in Nederland met onze ijskarren. Onze ijskarren zijn in diverse modellen te huren van klein tot groot.

Ook kunnen deze ijskarren naar wens bedrukt worden met een full colour print om zo de complete ijskar in uw huisstijl te presenteren. Om het plaatje compleet te maken  wij het ijs speciaal in uw bedrijfskleuren, ook aparte smaken kunnen wij produceren in onze eigen ijsfabriek.

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden om een ijskar in te zetten op uw beursstand. De ijstraktaties kunnen variëren tot een paar honderd ijsjes voor een dag tot aan vele duizenden, meerdere dagen per week. Met onze jarenlange ervaring met dit soort ijstraktaties adviseren wij u ook als niet helemaal duidelijk is hoeveel personen u op uw stand verwacht. Zelfs is het mogelijk deze aantallen per dag bij te stellen.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden voor het huren van een ijskar  inclusief ijs en bediening op uw beursstand.

ijsfietsopbeurs

 

 

 

 

 

 

 

ijsfiets met logo

Door heel Vlaanderen

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ambachtelijk ijs op locatie. Dagelijks vele ijskarren op de weg, ook in uw omgeving. 

OFFERTE AANVRAGEN

IJstraktatie & Kaffee Velo

locatie Adolf Papeleustraat 
9230 Wetteren
(geen bezoekadres)

IJstraktatie Nederland

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen
(geen bezoekadres)

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.