Ijskar huren voor op een bruiloft

 

IJskar huren voor op een bruiloft.

Een ijskar huren op een bruiloft is hét originele alternatief om het dessert te presenteren. Net even iets anders dan de bruidstaart, maar combineren is uiteraard ook mogelijk en wordt veel gedaan. Als wij een ijstraktatie komen verzorgen is dat altijd inclusief meerdere smaken ijs en inclusief bediening. Uiteraard is het mogelijk dat het bruidspaar het eerste ijsje serveert, wij nemen het daarna graag over om de rest van de aanwezige gasten op het lekkerste ijs te trakteren. 

 1.ijskar bruiloft

Met ons ruime aanbod aan ijskarren in diverse stijlen hebben wij altijd een ijskar welke perfect bij jullie bruiloft zal passen. Of het nu gaat om een moderne bruiloft of juist een bruiloft in festivalsfeer, wij passen de ijstraktatie aan bij het juiste thema. Keuze uit verschillende nostalgische ijskarren, ijscowagen of een ijsbar en dat ook nog eens in diverse kleuren om het te laten matchen bij jullie thema. Altijd in overleg welke ijskar het beste gehuurd kan worden en waar deze geplaatst moet worden. Op een buitenlocatie, of binnen en via de lift naar de feestzaal op de 3e etage?

ijskar bruiloft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor alle mogelijkheden bieden wij een optie naar wens. Bij het samenstellen van de ultieme ijstraktatie op jullie huwelijk denken wij graag  mee in de mogelijkheden. Moeten de ijsjes snel binnen een bepaalde tijd als tussendoortje geserveerd worden, of mogen wij juist iets langer met de ijskar blijven staan? Ook als het tijdstip nog niet helemaal bekend is houden wij hier rekening mee. Wij plannen tijdens de huwelijksdag geen andere reserveringen kort voor of na deze ijstraktatie en houden rekening met een mogelijke uitloop wat betreft tijd. Zo kunnen wij altijd met de ijskar de afgesproken tijd blijven staan zonder op de klok te hoeven kijken, al mocht het aanvang moment iets uitlopen.

 Interesse in een ijskar huren op een bruiloft? Vraag ons naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvragen

 

 

Door heel Vlaanderen

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ambachtelijk ijs op locatie. Dagelijks vele ijskarren op de weg, ook in uw omgeving. 

OFFERTE AANVRAGEN

IJstraktatie & Kaffee Velo

locatie Adolf Papeleustraat 
9230 Wetteren
(geen bezoekadres)

IJstraktatie Nederland

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen
(geen bezoekadres)

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.