Italiaans ijs op locatie

IJskar inclusief Italiaans ijs

Het Italiaans schepijs dat wij dagelijks op locatie bezorgen maken wij elke dag vers in onze eigen ijsfabriek. Dit voor zowel de kleine traktaties vanaf 50 personen tot aan de grote evenementen met enkele duizenden personen. Het ambachtelijk produceren van Italiaans ijs is veel werk maar het verschil met schepijs van de groothandel proef je heel duidelijk! 

De volgende smaken maken wij dagelijks;

vanille, aardbei, pistache, chocolade, citroen, yoghurt, mango, banaan, bosvruchten, karamel.

ijskar huren inclusief Italiaans schepijs                                                                        

 

Als wij met de ijskar op locatie komen zorgen wij altijd voor 1 á 2 lactose-vrije smaken zoals citroen of sinaasappel, deze smaken kunnen wij ook in VEGAN variant maken en 100% biologisch!

Ook is ons ijs altijd gluten-vrij en hoeft er niet gekozen te worden voor hoorntjes of bakjes, we nemen namelijk altijd beide mee als we op locatie komen. 

Ook extreme ijssmaken 

Wortelijs, bierijs, matcha, rozenijs...van alles is ijs te maken en dat doen wij dan ook! Wil je een aparte smaak voor je feest of is er een thema waarom we juist deze smaak mee moeten nemen? Dan horen wij dit graag!  Voor de smaak die wij speciaal voor jouw feest gaan produceren maken we wel een minimale afname van 300 á 400 bolletjes omdat we hier wat meer werk aan hebben en we deze batch dan helemaal voor jullie event mee kunnen nemen.

IJs in bedrijfskleuren of blauw/roze voor een babyshower is ook geen probleem voor ons. Bij een opdracht van Marc Jacobs hebben wij ons ijs in een smaak moeten maken passend bij de ingrediënten van de bekende DAISY parfum (cassis, framboos, aardbei) met daarbij branding van de ijscups.

 

Marc Jacobs ijskar                                                                                             

 

Al een eeuw ervaring.

Door onze jarenlange ervaring (wij bestaan 100 jaar en maken ons ijs altijd al zelf) weten wij precies hoe wij ons ijs in elke omstandigheden moeten leveren. Je moet er niet aan denken dat tijdens Jullie bruiloft buiten op een warme zomerdag een onervaren ijscoman is ingehuurd die niet weet hoe het ijs perfect gehouden wordt, of fabrieksijs dat zo hard is ingevroren dat de ijscoman het met de grootste moeite geschept krijgt. Wij leveren altijd een vers ijsje en goed schepbaar ijsje en weten welke maatregelen wij hier voor moeten nemen. Dit zonder stroom op locatie nodig te hebben!

offertebutton

 

Impressie

Door heel Vlaanderen

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ambachtelijk ijs op locatie. Dagelijks vele ijskarren op de weg, ook in uw omgeving. 

OFFERTE AANVRAGEN

IJstraktatie & Kaffee Velo

locatie Adolf Papeleustraat 
9230 Wetteren
(geen bezoekadres)

IJstraktatie Nederland

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen
(geen bezoekadres)

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.