Likeur IJS (18+)

Schepijs gemaakt van de lekkerste likeuren

IJs op jouw evenement of toch liever een cocktailbar? Wij hebben nu de heerlijke combinatie van beide gemaakt, schepijs in de lekkerste likeuren! Natuurlijk geserveerd door onze ijscoman, of is het nu een bartender? Hoe we exact dit ijs maken gaan we natuurlijk niet verklappen maar een ding is zeker, echte likeuren staan aan de basis van deze originele traktatie en dat ga je ook duidelijk proeven!

Omdat we met een echte hoeveelheid likeur werken is het ijs dus ook enkel geschikt vanaf 18 jaar en ouder. 

 

Hoe bestel je likeur-ijs op jouw evenement? 

In het offerte formulier kan je de optie kiezen voor likeur-ijs en een ijskar naar wens kiezen. De ijsbar vinden wij zelf het best bij deze traktatie passen, helemaal in cocktailbar stijl. Likeur-ijs leveren wij in 3 lekkere smaken. Er mag een keuze gemaakt worden uit de volgende likeuren: 

Licor 43, Pina Colada, Malibu, Blue Curacao, Amaretto, Orochata 43, Boswandeling.

Ook andere likeuren zijn mogelijk, wij maken een offerte op maat met de mogelijkheden en adviseren wat wel en niet geschikt is. Voor aanwezige kinderen kunnen wij altijd ons schepijs meenemen naast het likeur-ijs. Uiteraard is het likeur-ijs pakket wat duurder dan onze traktaties met Italiaans ijs. 

 

ijsbar cocktails

De ijs bar met likeur-ijs op locatie.

 

offertebutton

 

Door heel Vlaanderen

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ambachtelijk ijs op locatie. Dagelijks vele ijskarren op de weg, ook in uw omgeving. 

OFFERTE AANVRAGEN

IJstraktatie & Kaffee Velo

locatie Adolf Papeleustraat 
9230 Wetteren
(geen bezoekadres)

IJstraktatie Nederland

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen
(geen bezoekadres)

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.